Commotie rond een prototype
     

START
Omhoog
De jacht op de wreker
De gestoorde geleerde
De man met de Januskop
De gevaarlijke wonderdokter
Vrijheidsstrijders in actie
Konvooi in gevaar
De vermiste hulpverlener
Bomalarm in Europoort
Vondst uit het verleden
Sabotage rond het Wad
Kroonjuwelen en dode raven
Commotie rond een prototype

 

Commotie rond een prototype

Serie TEAM DOSSIER - deel 12

 

Remco en Marieke gaan voor het Christelijk Dagblad naar Schiphol, waar de plannen worden gepresenteerd voor en revolutionair nieuw hybride vliegtuig.

Al gauw blijkt dat lang niet iedereen blij is met dit nieuwe vliegtuig. Bij de persconferentie is ook een man aanwezig, die zich verdacht gedraagt.

Marieke meent hem te herkennen, maar zij en Remco kunnen er niet achter komen wie hij is. Zal het Het Team lukken een aanslag op het prototype  te verijdelen?

AVI

Nugi

Brus

 jaar en ouder

ISBN 90

Illustrator: Dick van de Pol
Omslag: Dick van de Pol

De jonge journalist Remco Jongeneel en de fotografe Marieke Wielinga werken bij het Christelijk Dagblad en gaan voor die krant regelmatig samen op pad.
Voor hun collega's is dat een reden om hen een beetje spottend 'Het Team' te noemen. Maar misschien zijn die collega's wel jaloers op de prestaties van Het Team...
Als ze nieuws ruiken proberen Remco en Marieke de onderste steen boven te krijgen. Dat is voor hen niet altijd zonder gevaar, maar levert wel voorpaginanieuws op!
De speurzin van Remco en Marieke bezorgt hun hoofdredacteur soms grijze haren, maar wordt door de lezers van de krant bijzonder gewaardeerd.

Bijgewerkt 02-aug-2010    START | Omhoog