Nieuws 2004
     

START
Omhoog
Nieuws 2009
Nieuws 2008
Nieuws 2007
Nieuws 2004

 

Konvooi in gevaar (2004)

Schrijver Janwillem Blijdorp uit Noordscheschut heeft het eerste exemplaar van zijn jeugdboek Konvooi in gevaar aangeboden aan de directeur van Vidotrans-HTG, Gerard van den Berg uit Oudeschoot en aan Zwaantje Zieleman (vrouw van Vidotrans-HTG chauffeur Henk Zieleman) uit Dedemsvaart.

boekuitreiking Zwaantje Zielemanboekuitreiking Gerard van den Berg

uitreiking aan Zwaantje Zieleman (links) door uitgeverij Kosters en
uitreiking aan Gerard van den Berg (rechts) door Janwillem Blijdorp

Janwillem Blijdorp heeft zich laten inspireren door het transport door Vidotrans-HTG van hulpgoederen naar Irak in augustus 2003 in opdracht van de stichting Drenthe helpt Irak. In zijn boek laat de schrijver werkelijkheid en fictie door elkaar lopen.  Blijdorp publiceerde in 1993 zijn eerste jeugdboek.

Konvooi in gevaarVan zijn hand verschenen al 22 jeugdboeken en 3 romans. Het boek Konvooi in gevaar is het 6de deel in de serie Team Dossier waarin een journalist en een fotografe van een Christelijke krant allerlei avonturen beleven waarvoor vaak actuele gebeurtenissen als leidraad worden gebruikt.

Van de eerste oplage van Konvooi in gevaar zijn inmiddels in de voorverkoop ruim 1000 exemplaren verkocht en aan de 2de druk word reeds gedacht.

Het boek is te koop in iedere goede boekwinkel of te bestellen via uitgeverij Gebroeders Koster in Barneveld, verkoop prijs 8,50 - ISBN 90-5551-317-2

de schrijver signeert zijn boeken tijdens de presentatie in Steenwijk

boeksignering Janwillem Blijdorp (staand)boeksignering Janwillem Blijdorp (zittend)

Bron: HTGtransport.nl/Talen/Irak/BoekKonvooi

Bijgewerkt 27-jul-2010    START | Omhoog