Spelen met vuur
     

START
Omhoog
Vlucht in veilige handen
Spelen met vuur
Als opgejaagd wild
Doodlopende weg
Schipbreukeling

 

Spelen met vuur

Vlinderserie deel 2

Spelen met vuur Marjolein van den Heuvel, de jongste dochter van Jan en Margriet uit "VLUCHT IN VEILIGE HANDEN", gaat voor een jaar als au pair in Parijs werken. Daar ontmoet ze Janvier, een jonge Fransman, die van God niets wil weten, maar zij heil zoekt bij horoscopen en 'glaasje draaien'. In haar pogingen Janvier mee te krijgen naar de kerk, gaat Marjolein zo ver dat ze besluit, om hem tegemoet te komen, een keer zo'n sessie met ouijabord bij te wonen. Al spoedig blijkt echter dat zij niet in staat is Janvier naar God te trekken, maar dat de duivelse geesten, door haar zelf opgeroepen, steeds meer beginnen haar leven te beheersen.
Pas als Peter, een vriend van haar broer Koen, haar er op wijst dat ze speelt met vuur, komt Marjolein tot de ontdekking dat ze verkeerd bezig is.
Maar is er nog wel een weg terug?
AVI

Nugi 340

Brus

 jaar en ouder

ISBN 90 336 2503 2

Illustrator: Hans Ellens
Omslag: Wim Smalen

Occulte zaken zijn 'in' momenteel. Spelen met vuur
Ook onder de christelijke jeugd komt het regelmatig voor dat groepjes proberen door middel van 'glaasje draaien' in contact te komen met geesten.
Dit boek ontkent de mogelijkheid geesten op te roepen niet. Wel probeert de schrijver aan de hand van het verhaal te waarschuwen voor de gevolgen van deze zogenaamd onschuldige spelletjes.
Want één ding staat voor hem vast: een poging doen in contact te komen met het bovenaardse is "
Spelen met Vuur".

Bijgewerkt 07-aug-2010    START | Omhoog